Minden egyes napodban legyen női energia! Miért??

1. Ettől leszel nőies.

Nem mellműtéttől, orrműtéttől, szemöldök tetoválástól, műkörömtől és műszempillától leszel igazán nőies. –  Ne érts félre, nem ítélem el ezeket (én is szeretnék régóta műszempillát, idén lesz is 🙂 ) – de úgy vélem, hogy nem ezektől fogod igazán nőnek érezni magad, és nem ezektől fog téged a férfi ellenállhatatlannak látni, hanem a belső női kisugárzásodtól.

2. A boldogságunk miatt.

Akkor vagyunk igazán boldogok, amikor a jelenben vagyunk. Amikor a jelenben vagy, akkor kapcsolódtál a benned lévő Istennővel. Észrevetted, hogy olyankor érzed magad igazán boldognak, amikor az istennőd irányít? Van benned egy bölcs nő, aki arra vár, hogy megmutatkozzon.

3. A produktivitásunk miatt.

Amikor összekapcsolódsz a benned lévő női energiával, akkor hipp-hopp, előjön a kreativitásod, akkor kedved lesz a feladataidhoz, akkor máris gyorsabban el tudsz végezni dolgokat, észrevetted már ezt?

A férfi energia a csináld csináld, aggyal előre… A női energia pedig a lazán könnyedén…

Tehát hogyan tudod emelni a frekvenciaszinted? Összegyűjtöttem neked 31 kis eszközömet a frekvenciád emelkedéséhez. Olvasd el az erről szóló cikkemet!

Van egy élő online coaching programom, a Transzformáld Át Önmagad és Ezáltal a Kapcsolatodat is! A program segít közelebb kerülni a lelked magjához, és a női minőséged megéléséhez! 

Sok szeretettel ❤️

Dorka

Pekáry Dorottya

a Csoda Akadémia alapítója

transzformációs life coach

párkapcsolati coach

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük