Megosztom veled 5 titkomat, hogy én mitől vagyok ilyen életvidám és motivált.

Sokan kérdezik tőlem, hogy hogy bírom ezt a pörgést, ezt a sok tanfolyamot, ezt a sok klienst. Először is szeretném tisztázni, hogy amit az évek alatt a legjobban megtanultam, az a PIHENÉS. Sok pihenés is kell ahhoz, hogy ennyi értéket tudjak adni Nektek.

Tehát a bónusz titok az az, hogy tanulj meg te is pihenni.

Az iskolákban és az egyetemen nem tanítanak meg pihenni, ezért felnőttként kell megtanulnunk.:)

Íme az 5 titkom:

1. Legyenek vágyaid!

Fedezd fel magad. Fedezd fel a vágyaidat. Ilyenkor próbáld lebontani a társadalmi és családi elvárásokat és a korlátozó hiedelmeidet és egészen légy őszinte magadhoz. Tudom, hogy ez nem könnyű, de legyen ez a célod. 🙂

2. Meditálj!

Meditálj sokat, mert meditálás közben tud megérkezni az információ. Meditáció közben alakítod ki az intimitást saját magaddal, a lelkeddel. A csoportos coaching programjaim része, hogy megtanulunk meditálni. Én minden nap meditálok, van, hogy csak kutyasétáltatás közben van rá időm, van, hogy 5 percre csukom be a szemem egy nap meditálásra, de elmondhatom, hogy a mindennapjaim részét képezi a meditáció.

Ilyenkor érkeznek meg a vágyak, az ötletek, a kreativitás. Nagyon fontos, hogy a meditálás az életed része legyen, bármivel is foglalkozol. Nagyon fontos a lecsendesedés, a megnyugvás. Akkor a legfontosabb meditálni, amikor elfoglalt vagy. Pontosan akkor a legfontosabb lecsendesedni.

3. Legyenek konkrét céljaid!

Miután felfedezted magadban a vágyaidat, csinálj belőlük konkrét célokat. Fogalmazd meg őket érthetően úgy, hogy egy 5 éves gyerek is értse. Pl. 2021. májusában lefutok egy félmaratont, és addig hetente edzek rá. Az én egyik célom az, hogy most januárban heti 4 live-ot osztok meg a csoportomban, és heti egy live-ot az oldalamon, a többi napokon pedig az oldalamra értékes posztokat készítek, hogy segítsem az utadat. Január végén meglátom, hogy milyen volt ez így, és, ha belejöttem, és élvezem, és látom, hogy ti is élvezitek, akkor februában is ez lesz a menet.

Nem kell nagy célokat felállítani, kicsiket, melyekkel rezonálni tudsz.

A célmeghatározásra is nagy hangsúlyt fektetek a tanfolyamaimon, de nem ám az általános coachingos célmeghatározásra, ami mindenhonnan árad, hanem spirituális és lelki megközelítésből. Hogy valóban rezonálni tudj velük. Célokat meghatározni a leges-legkönnyebb dolognak hangzik… persze, májusig lefutok egy félmaratont… de, ha valaha már meghatároztál célokat, akkor te is tudod, hogy nem ez a legnehezebb dolog valójában.  célokat meghatározni a legnehezebb.

4. Vizualizáció

Minden nap szentelj időt annak, hogy vizualizálod ezeket a konkrét célokat. Akár össze is írhatsz magadnak egy 5-10 pontos listát, mely egyszerű mondatokból áll. Ne feledd, úgy, hogy egy 5 éves gyerek is megértse, és minden reggel sorold el. Ez már magában emeli a frekvenciaszintedet.

5. Kövess motiváló embereket, hallgasd őket mindig, amikor van egy kis időd!

Nagyon jó kapcsolódó téma ide az elfogadás! Fogadd el, hogy vannak vágyaid, fogadd el, hogy a meditáció jótékony hatással van rád, fogadd el, hogy tenned kell a céljaid eléréséhez 🙂

Csoda Akadémia programon dolgozunk az elfogadáson. A megbocsátáson. És azon is, hogy hogyan kerülhetsz közelebb a saját belsődhöz!

Sok szeretettel ❤️

Dorka

Pekáry Dorottya

a Csoda Akadémia alapítója

transzformációs life coach

párkapcsolati coach

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük