Beszéljünk a bőségről.

Mi is az a bőség?

Létezik anyagi bőség, de én most nem arról szeretnék beszélni.

Az egészségben is van bőség és a kapcsolatokban is van bőség. Ez a cikk a kapcsolati bőségről szól.

A bőség akkor jelentkezik, amikor azt be tudjuk fogadni.

A bőség ellentétje a hiányállapot.

Amikor hiányállapotban vagyunk, akkor olyanok is a kapcsolataink.

Nézzük, milyen a párkapcsolatod, ha bőségtudatos vagy? Akkor a partnered jó tulajdonságaira fókuszálsz, akkor a kapcsolat erősségeire fókuszálsz. Ha hiányállapotban gondolsz a párodra és a kapcsolatra, akkor kritizálsz, elégedetlenkedsz és ezzel rombolod a kapcsolatot. Bőségtudatban pedig építed a kapcsolatot.

Ha éppen párkeresésben vagy és azért kell neked egy pár, mert nem akarsz egyedül lenni vagy mert úgy a menő, ha van párja az embernek, akkor az megint csak egy hiányállapot. Szerinted ebben az állapotban milyen párt tudsz bevonzani?

És milyen párt tudnál bevonzani bőségtudatban? 

Amikor bőségtudatban vagy, akkor boldog vagy egyedül, teljes az életed egyedül. Vannak barátaid, van hobbid és valóban zsigerileg jól érzed magad egyedül. Ehhez már becsatlakozhat valaki, aki szintén egy teljes egész egyedül, boldog egyedül, és nem az egymás függőségeit és hiányait szeretnétek kielégíteni.

Ilyen lesz egy bőségtudaton alapuló kapcsolat. Amikor két boldog ember alkot egy kapcsolatot.

A bőséget rá lehet húzni a szociális hálódra és társadalmi életedre is. Érdemes vagy arra, hogy befogadj magas minőségű baráti kapcsolatokat és olyan társaságot, ahol önmagad lehetsz, jól tudsz szórakozni és tanulni is tudsz a társaktól. Ezt mind először el kell hinned, tehát el kell hinned, hogy érdemes vagy arra, amire vágysz, érdemes vagy olyan kapcsolatra, amilyenre vágysz. Majd meg kell fogalmaznod pontosan, hogy milyen kapcsolatot szeretnél, pontosan körbe kell írnod, majd be kell tudni engedned azt.

Ez a bőségtudat.

Tudom, hogy már sokat dolgoztál magadon és sok önismeretet tanultál. Ideje most ezt egy még magasabb szintre emelni. Ideje az eddigi tudásodat felemelni, és egy másik bőrben kibújni. Miért is állnál meg ott, ahol most vagy? Miért is ne lehetnél még jobb Nő??? Mindig van jobb és több!! Nagyszerű lehetőség erre a Csoda Akadémia programom!

Ha nem szeretnél beleesni abba a csapdába, hogy az alacsony frekvenciaszinted szerint választasz párt, akkor érdemes előbb saját magadat megismerni. Önazonosan ugyanis sokkal közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy megtaláld a hozzád illő férfit! Olvasd el az erről szóló cikkemet: Hogyan válassz önazonosan párt?

Sok szeretettel ❤️

Dorka

Pekáry Dorottya

a Csoda Akadémia alapítója

transzformációs life coach

párkapcsolati coach

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük