Beszéljünk a visszaesésről

Miért lépünk kettőt előre és egyet hátra???

Fontos beszélnünk erről a témáról.

Nagy lelkesedéssel elkezdünk fejlődni, motiváltak vagyunk, foglalkozunk magunkkal, meditálunk, tanfolyamokat végzünk, segítőket fogadunk, egyre spirituálisabbak vagyunk…. megyünk előre, nyílunk, fejlődünk. És akkor mi lesz?? Folyamatosan gyors a fejlődés??

Sajnos nem. Vannak visszaesések. Van, amikor azt a kérdést tesszük fel magunknak, hogy „Még mindig itt tartunk?” Annyit dolgozom magamon, és még mindig itt tartok? Már megint feleslegesen agyalok, már megint szorongok!

Most jól figyelj.

Szeretnélek megnyugtatni, hogy ez egészen normális. Ez a fejlődésed része. A fejlődés része a visszaesés. Hozzátartozik a fejlődésünkhöz az, hogy néha 1 lépést hátra lépünk. És ezzel semmi gond nincs.

Semmi gond nincs azzal, ha néha elkövetsz olyan hibákat, amelyekről régóta tudod, hogy nem szabadna.

Ilyenkor van a legnagyobb szükségünk elfogadásra és türelemre önmagunk iránt.

Csak azzal fordul elő ez az érzés, aki valóban energiát tesz a fejlődésbe.

Bizonyára egy olyan nő vagy, aki szeret előre menni és tesz a céljaiért. Pont nekünk – az ilyen teljesítménycentrikus nőknek – nehéz elfogadnunk a visszaesést, és pont mi leszünk a legtürelmetlenebbek, amikor ez megtörténik.

Tehát, ha szoktad ezt érezni, akkor az azt jelenti, hogy jó úton haladsz. Akkor monitorozod magad rendszeresen, akkor valóban lelkiismeretesen energiát teszel a saját magad építésébe. Különben nem éreznéd ezt.

Ilyenkor a csalódottság helyett tudatosan érezzünk elfogadást.

Hidd el, minél jobban el tudod fogadni a visszaesést és minél több türelmet tudsz gyakorolni, annál gyorsabb lesz a fejlődés.

Két lehetőséged van:

1. Vagy ellenálsz a visszaesésnek és marcangolod magad, hogy miért nem haladsz gyorsabban.

2. Szerető kedvességet és elfogadást adsz magadnak, és tudatosítod, hogy ez a fejlődés része. ☺

Először csalódott vagy, hogy megint elrontottál valamit, nem voltál elég tudatos. Kiabáltál, megsértődtél, bedurciztál, csúnyán szóltál oda a másiknak, féltékeny voltál, stb. Csalódott vagy magad miatt. Ekkor jön az önmarcangolás.

Én azt mondom, hogy ezután ez legyen másképpen. Önmarcangolás helyett emlékezz a szavaimra. Emlékezz erre a levelemre. És tudatosítsd, hogy ez normális. Ekkor lépjen uralomra az elfogadás. Fogadd el, hogy hátraléptél!!! Csak az lép hátra, aki előre is lép!

Szuper vagy, hogy ilyen tudatos vagy, hogy észreveszed, mikor léptél hátra!!

Köszönöm, hogy itt vagy!

Csoda Akadémia programomon, kipucoljuk a lelkünket, hogy utána teljes szívvel be tudjuk engedni a csodákat. A program alapvetően egy lelki tisztítókúra, frekvenciaemelkedés, ami hosszú távon segít neked kialakítani az intimitást saját magaddal, másokkal és a párkapcsolatodban is.

Te hiszel a csodákban? Ezt a cikket azért írtam meg, hogy felnyissam a szemed abban, hogy csodák márpedig léteznek! Ebben a cikkben megmutatom neked 7 lépésben, hogyan engedheted be a csodákat az életedbe, ezáltal hogyan tehetsz szert egy boldogabb, csodálatosabb életre! Emelkedj, hogy emelkedhess!

Sok szeretettel ❤️

Dorka

Pekáry Dorottya

a Csoda Akadémia alapítója

transzformációs life coach

párkapcsolati coach

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük