Ez egy nagyon jó téma!

Sokáig kerestem a választ erre a kérdésre.

Tudod, ez annak a tipikus esete, amikor sokat hallja az ember, de valahogy nem tudja befogadni.

Annyit hallottam, hogy adj adj adj, majd megtérül. Te is hallottad már ezt??

Évekbe tellett, mire ezt valóban megértettem. Illetve, értettem, aggyal sok mindent megért az ember… De úgy igazán nem éreztem meg. Úgy igazán nem hittem benne.

Attól féltem, hogy elvesztem a kontrollt.

Hogy, ha adok adok-adok, akkor sebezhető leszek. Akkor kihasználnak. Akkor túl sokat adok és csak kinevetnek. És ezért titkon – nagyon titkon! – mindig méregettem, hogy mennyit adok. Mindenből. Szeretetből, a klienseimnek, amikor személyi edző voltam.

Mára eljutottam odáig, hogy abszolút nem érdekel, hogy mit mennyit kitől, mikor kapok vissza és hogyan. Mivel nem a kapáson van a fókuszom, hanem az adáson.

Hogy sikerült idáig eljutnom? Úgy, hogy megéreztem, hogy ez milyen jó. Ez nekem a legjobb!! Egyszerűen jó adni!! Olyankor megy az áramlás, én is tisztulok. Minél többet adok, annál jobb érzés nekem, mert annál több jó érzés keletkezik bennem.

Pl. Ahogy írom ezeket a cikkeket és videózom a Facebook csoportba, nekem nagyon jó érzés, mert ahogy kiadom magamból ezt a sok információt, én is emelkedem és tisztulok és jönnek az új tanítások a helyébe, és adtam a világnak és adtam neked. Ettől nekem jó.

Te miben tudnál adni másoknak, ami téged jó érzéssel tölt el?

A szeretettel a párkapcsolatban ugyanez!!! Adj magad miatt! Szeresd a párod, de ne azért, mert éppen gavallér volt, hanem azért, mert neked jó érzés szeretni. Amikor főzöl valamit, tegyél bele annyi szeretetet, amennyit csak tudsz! Meglátod, milyen élmény lesz így a főzés és milyen íze lesz az ételnek!!

Amikor takarítasz, takaríts szeretettel! Légy tisztelettel és szeretettel az otthonod felé, amit szeretettel tisztává teszel.

Mindent, amit csinálsz, csinálj úgy, hogy sokkal többet adsz, mint amennyit elvárnak tőled. Ez neked jó. Próbáld ki!!

Ha szeretnél közelebb kerülni a lelked magjához és megérteni azt, hogy miért jó dolog tiszta szívből adni, akkor gyere a Transzformáld Át Önmagad és Ezáltal a Kapcsolatodat is! élő online coaching programra!

De ha inkább cikket olvasnál egy kapcsolódó témában, akkor ajánlom figyelmedbe a 3 titok, hogy mit kezdjünk a bennünk lévő érzésekkel című cikkemet, hiszen ez segít neked megérteni a benned lévő érzelmi folyamatokat!

Sok szeretettel ❤️

Dorka

Pekáry Dorottya

a Csoda Akadémia alapítója

transzformációs life coach

párkapcsolati coach

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük