Mi mindenért haragszol magadra?

Hogyan bocsáss meg saját magadnak?

Mi mindenért haragszol magadra?

Gondolj most arra a történetre, amiért magadra haragszol.

Azt tudnod kell, hogy senkinek sem segít, ha haragszol magadra. Téged kívülről belülről rombol a harag és ezzel a körülötted lévőket, a környezetedet is rombolod. Ezt nem szeretném tovább részletezni, feltételezem, hogy egyetértesz azzal, ha azt mondom, hogy meg kell bocsátanunk saját magunknak mindenért.

Hogyan?

Az már jó, hogy tudatosítottad, hogy ez a cél, mert ezzel mindenkinek ártasz. Ha ezzel a kijelentéssel egyetértesz, akkor megtetted az első lépést.

Ezután döntsd el, hogy ezt a haragot el szeretnéd engedni magadból.

Több módszer is létezik rá.

A Csoda Akadémia programon végigmegyünk ezeken a módszereken, ott feloldozást fogsz nyerni az önmagad és mások iránt érzett düh és harag alól.

De már most mondok neked pár tippet.

Már csak az, hogy sokkal elnézőbb vagy magaddal és átkeretezed a történeted, segíthet neked. Biztos vagyok abban, hogy mindig a tőled telhető legjobbat kínáltad.

Amiért haragszol magadra, az egy olyan történés az életedben, amiből vagy már rengeteget tanultál vagy lehetőséged van belőle tanulni és lehetőséged van általa emelkedni. De ehhez ki kell lépni ebből az alacsony energiaszintű állapotból és észrevenni a tanítást.

A másik tipp:

Ha képes vagy a testedre figyelni, és megérzed, hogy a testedben hol helyezkedik el ez a harag – ugyanis minden érzés lenyomatot képez a testünkben – pontosan ezért alakulnak ki a betegségek is – tehát ha megérzed, hogy tested melyik részén ül a harag, akkor onnan ki is tudod pucolni. Fókuszálással, elengedéssel.

Gyere a Csoda Akadémia programra és engedjünk el együtt minden olyan érzést, ami gátol abban, hogy a legjobb önmagad lehess! Ami a legszebb az ilyen történetekben, hogy egy ilyen sérelemből, haragból ha sikerül felemelkedned, ha sikerül tőle megszabadulnod, akkor hatalmas erők fognak benned felszabadulni, és meg fogod látni, hogy hálás leszel érte. Minden értünk van és nem ellenünk. Viszont ahhoz, hogy ezt valóban be tudjuk fogadni, végig kell mennünk azon az úton együtt, amely során eljutunk a valódi megbocsátásig.

Ha szeretnéd előhozni a pozitív énedet, ha szeretnél magadnak megbocsátani, akkor az első lépés az, hogy elfogadod a hibáidat. Az elfogadással megkönnyebbül a tested, lelked. Tovább olvasnál a témában? Mutatom is a cikket hozzá: Fogadd el!

Sok szeretettel ❤️

Dorka

Pekáry Dorottya

a Csoda Akadémia alapítója

transzformációs life coach

párkapcsolati coach

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük