Joggal teszed fel a kérdést: Miért kellene mindig a legjobb önmagamat adni? Fogadjanak el a hibáimmal együtt, én is lehetek néha fáradt és nyűgös!!

Lehetnek hibáid. Lehetsz fáradsz. Lehetsz nyűgös.

Igazad van!

Lehetnek hibáid.

Lehetsz fáradsz.

Lehetsz nyűgös.

Nem kell tökéletesnek lenned.

De: Próbálj a hibáiddal együtt, fáradtan, nyűgösen is a legjobb énedet adni!! Mindig!!! És miért??? Nem mások miatt. Nem azért, hogy ezzel másokat kielégíts. Nem-nem. Ez neked lesz a legjobb. Ezzel te fogod magad sokkal jobban érezni. Ezzel te fogsz bevonzani olyan történeseket, amelyek téged szolgálnak és nem visszahúznak. Ezzel te fogsz magad köré vonzani olyan embereket, akik szintén a legjobb önmagukat szeretnék mindig mutatni.

Mit is jelent az pontosan, hogy a legjobb önmagamat mutatni, ez valami színészkedés? Nem, nem színészkedés. Ez azt jelenti, hogy felemeled az igényed saját magaddal szemben.

Elvárod magadtól, hogy egy sokkal magasabb minőségben legyél. Elvárod magadtól, hogy mindig magas frekvenciaszinten legyél.

Ehhez az is hozzátartozik, hogy elfogadod, ha éppen nem sikerült a legjobb énedet adnod, és gyorsan továbblépsz és felemeled magad.

Tehát legyenek sokkal magasabb igényeid saját magaddal szemben!! Emeld fel a saját magad érdemességét! Úgy tudsz magas minőségű embereket és történéseket megkapni, behívni az életedbe, ha te azon a szinten vagy.

Hogyan tudod a legjobb önmagadat adni minden pillanatban?

Első lépésként úgy, hogy eldöntöd, hogy ezt szeretnéd tenni. Majd utána elkezdhetsz azon dolgozni, hogy felemeld magad. Második lépésként elkezded figyelni magad, hogy mikor tudsz többet nyújtani és mikor „szarkupackodsz” (ezt a szót nagyon szeretem, és merészkedtem itt hagyni.🤭)

Úgy gondolom, hogy érdekes lehet számodra a Csoda Akadémia programom, mellyel végre Te lehetsz a főszereplője a saját életednek. Hogy végre komolyan vedd magad, és felemeld magad abba a minőségbe, amire érdemes vagy. Egy 12 hetes komplett belső transzformációra invitállak. 🥰

Szeretnéd tudni a rosszkedv ellenszerét? Akkor ez a cikkem neked szól, olvasd el!

Sok szeretettel ❤️

Dorka

Pekáry Dorottya

a Csoda Akadémia alapítója

transzformációs life coach

párkapcsolati coach

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük