Te tudod?

Hogyan tudunk megszabadulni a kritikusságunktól?

Te mennyire vagy kritikus?? Én nagyon!! Nagyon nehéz volt ezt leküzdenem és elfogadóvá válnom a szeretteimmel szemben és saját magammal szemben.

Kritikus lehetsz a pároddal szemben, a szüleiddel szemben, saját magaddal szemben, a politikával szemben, az időjárással, a kiadott munkáddal szemben, más munkájával szemben, az én leveleimmel szemben, mindennel szemben..

Mielőtt azt megtárgyaljuk, hogy hogyan tudsz ettől a tulajdonságtól megszabadulni, azt mondom, hogy MIÉRT is kell megszabadulni tőle.

Szerinted kinek a legrosszabb, ha te kritikus vagy???

Annak, akit kritizálsz?? Nem, dehogy. Ez neked a legrosszabb. Mivel a kritizmusnak alacsony a rezgésszintje. Ez egy rossz érzés. Rossz érzés kritikusnak lenni. Amint kritikus vagy valamivel szemben, úgy rögtön csökken is az energiaszinted. Máris te kerültél a béka feneke alá, és nem a másik. Az más kérdés, ha egy helyiségben vagytok, akkor őt is lehúzod, de te lemész, az biztos.

Tehát ezért kell ettől a rossz programtól megszabadulni. Hogy nekünk jobb legyen.

Hogyan?

Aki kritikus másokkal szemben, azért kritikus, mert magával szemben kritikus. Saját magát nem tudja elfogadni úgy, ahogy van. Tehát dolgozz a kapcsolaton saját magaddal. Hogy megszeresd magad, hogy elfogadd magad, hogy minden nap szerető kedvességet adj magadnak.

Ha nehezedre esik elfogadni saját magad, akkor felteszem neked a kérdést: A szüleidet sikerült már elfogadnod olyannak, amilyenek? Sokszor azért nem tudjuk elfogadni saját magunkat, mert a szüleinket sem tudjuk. Mivel te belőlük lettél, te vagy ők, ezért bizony el kell őket fogadnod.

A Csoda Akadémia programon dolgozunk a szülőkkel való kapcsolatunkon. Az elfogadáson. A megbocsátáson.

Ahhoz, hogy a saját magaddal való kapcsolaton dolgozz, meg kell tanulnod az ehhez vezető utat, módszereket. Ebben a cikkben összegyűjtöttem neked 31 módszert, hogy akár válogathass is közülük: Így növeld a Frekvenciaszintedet! Próbáld ki és használd őket!

Sok szeretettel ❤️

Dorka

Pekáry Dorottya

a Csoda Akadémia alapítója

transzformációs life coach

párkapcsolati coach

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük