Teremtsd meg az intimitást az első randin is és a századikon is, és tíz év együttélés után is.

A párkapcsolatokban véleményem szerint az a lényeg, hogy mennyire vagy képes hosszú távon intimitásra.

Mennyire vagy képes kialakítani az intimitást és azt fenntartani?

Sok más tényező is van, ami hozzájárul még egy kapcsolathoz, ezekről mind beszélni fogunk, de az első és legfontosabb, ami minden párkapcsolat alapját képezi meglátásom szerint az az intimitás.

Teljesen mindegy, hogy szingli vagy vagy éppen randizol vagy flörtölsz, vagy már évek óta párkapcsolatban vagy, mindegy, az intimitást a kapcsolat minden stádiumában ki kell alakítani.

Ha most randizol, akkor teremtsd meg a randin az intimitást. Amikor érzed, hogy kapcsolódtok. Ha kialakul a kettőtök közötti intimitás a randin, akkor meglátod, lesz következő randi is. Hogyan tudod megteremteni az intimitást? Amikor nem arra figyelsz, hogy hogy viselkedjél, hanem próbálsz lelkileg kapcsolódni a férfivel. Ahhoz, hogy lelkileg kapcsolódni tudj a férfivel, ahhoz előbb önmagaddal kell lelkileg kapcsolódnod.

Tehát ha lelkileg kapcsolódsz önmagaddal, akkor vagy képes intimitásra. Ha úgymond messze vagy magadtól, akkor nem jöhet létre az intimitás.. Hosszútávon.

Az intimitás az, amikor kapcsolódik a lelketek.

Tökmindegy, hogy miről beszéltek, tökmindegy, hogy ki fizeti a számlát. Tehát én nem ilyenekről szeretnék beszélni, hogy ki fizesse a számlát, mikor érdemes mondjuk visszahívni a férfit, mennyi idő után kell válaszolni az üzenetére és mit… Ezek a technikai dolgok.

Mert ahol kialakult az intimitás, ott nem ez a lényeg. Illetve akkor ezekre a kérdésekre megtalálod a választ magadban.

Én abban segítek neked, hogy ezekre a kérdésekre a választ tisztán tudd érezni. Hogy mikor van az, amikor felajánld, hogy te fizess, vagy amikor esetleg meghívd a férfit vagy amikor csak simán elfogadd és köszönömöt mondj. Tehát ezek olyan szabályok, amiket ha önazonos vagy vagy közel vagy a lelkedhez, akkor érzed, akkor nem kell, hogy ezeket valaki megmondja neked, hanem ezek ott vannak belül.

Lehet, hogy ez minden férfinél más. Én abban segítek neked, hogy ezeket a kis válaszaidat megtaláld magadban. Az úgymond technikai dolgokban nincs, aki hiteles tanácsot tudna adni, ezeket neked kell érezni. Akkor is maradj itt, hallgasd tovább, ha már évek óta együtt vagytok.

Teremtsd meg az intimitást az első randin is és a századikon is, és tíz év együttélés után is.

Tehát, ha megteremted a randin az intimitást, akkor biztosan lesz következő randi is. Ez a képlet.

De nem minden férfivel fogod tudni kialakítani

Lehet, hogy veled szemben ül egy jól szituált, okos, jóképű pasi – tehát egy papíron jó pasi, viszont nincs meg a lelki kapcsolat. Nem akarsz ott lenni, nem vagy ott lélekben, nem akar ott lenni a tested.

Az intimitás az, amikor eltelik az idő, amikor kikapcsol a külvilág, csak ti vagytok. Amikor nem létezik idő és semmi más, csak ti. Bezárul a levegő körülöttetek. Ez az intimitás. Igen, sok nő és férfi nem lépes erre.

Van az a randi, amiről haza akarsz menni és van az, amiről nem akarsz hazamenni. Ez az, amikor nem arra gondolsz, hogy mit kell még aznap este csinálnod, hanem amikor eltelik az idő, jól érzed magad, és érzed, hogy ott van az a kapocs köztetek, megszűnik a külvilág. És ha ez megvan, akkor biztosan lesz következő randi is, mert a férfiak is ezt keresik.

Akkor is meg kell teremteni, ha már régóta együtt laktok. Hány olyan pár van, akik úgy élnek együtt, hogy egymást mellett élnek, és nem értik meg egymást.

Hogyan teremtitek meg párként az intimitást?

Ti egy kis csapat vagytok és vannak olyan dolgok, amiket csak ti értetek, csak rólatok szól, az otthoni intimitás, amikor ott van a ti lelketek és lehet, hogy nem is kell egymáshoz szólni, de összekapcsolódik a lelketek.

És ez lehet akár úgy, hogy te főzöl ő meg ül a TV előtt hihi, tehát hogy ott van az a nyugalom, az a béke, és senki nem akar semmit, csak élvezitek a jelent. Akkor is, amikor együtt vagytok, és van egy közös vacsora – ugye nagyon fontos, hogy legyen közös idő együtt. Hogy legyen arra idő, hogy együtt vagytok, leültük, megbeszélitek a napot, beszélgettek, elmentek együtt randizni, hogy meglegyen az intimitás, hogy meglegyen ez a mély belső kapcsolat. És ez minden párnak máshogy van.

Ötleteket tudok mondani: lehet az egy rendszeres közös zuhany vagy az, hogy elmentek randizni rendszeresen, az, hogy mindig otthon teremtitek meg, az, hogy mindig együtt mentek el aludni, hogy egyszerre mentek el aludni és összebújtok- nem feltétlenül a szexre gondolok, nyilván az is fontos, de hogy kiskifli-nagykifli.

De ha más a bioritmusotok – ezek nem kőbevésett szabályok, ha az egyikőtök korábban megy aludni, a másikótok később, az sem baj, akkor máskor van intim időtök, akkor elmentek együtt sportolni.. Legyen flört, legyen mindig flört, ha 20 éve vagytok együtt, akkor is legyen mindig flört, dicsérd meg, hogy milyen szexi, dicsérd meg, hogy mennyire jóképű, dicsérd meg, hogy mennyire finom az illata, tehát érezze magát királynak, érezze magát jó pasinak.

Ha csinál tíz rossz dolgot és egy jót, akkor azt a tíz rossz dolgot ne jegyezd meg, de azért az egy jóért nagyon legyél hálás. Amin a fókusz, az nő.

Ahhoz, hogy képes lesz stabil intimitásra egy férfivel, kapcsolódnod kell a lelkedhez és növelned a frekvenciaszintedet.

Úgy gondolom, hogy érdekes lehet számodra a Csoda Akadémia programom, mellyel végre Te lehetsz a főszereplője a saját életednek. Hogy végre komolyan vedd magad, és felemeld magad abba a minőségbe, amire érdemes vagy. Egy 12 hetes komplett belső transzformációra invitállak. 🙂

A bőség és a párkapcsolat című cikk elolvasásával megtudhatod, hogy hogyan érdemes kapcsolódni másokkal! Előbb fontos, hogy önmagaddal legyél jó kapcsolatban!

Sok szeretettel ❤️

Dorka

Pekáry Dorottya

a Csoda Akadémia alapítója

transzformációs life coach

párkapcsolati coach

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük