A fejlődés nagyon jó dolog.

Hogy miért fontos a folyamatos fejlődés?

Nem szeretnék elmélkedni és okoskodni, hogy miért fontos a folyamatos fejlődés… Biztos össze tudnék gyűjteni jó pár érvet a folyamatos fejlődés mellett, de én inkább arra gondoltam, hogy megosztom veled, hogy nekem miért fontos a folyamatos fejlődés, és miért teszek abba rengeteg időt, energiát és pénzt, hogy fejlődjek.

Egyetlen egy egyszerű oka van.

Ez pedig a saját boldogságom.

A saját boldogságom érdekében fektettem bele eddigi életem során rengeteget önfejlődésbe.

Hogy ne önmarcangolásban teljenek a napjaim. Hogy ne rossz érzésekkel és rossz gondolatokkal teljen az időm. Hogy professzionálisan tudjam kezelni a konfliktusaimat.

Hogy jól legyek lelkileg.

Ez az egy oka van nálam a fejlődésnek.

Minél jobban fejlődök, annál boldogabb vagyok.

Nálam a fejlődés az egyben a frekvenciám emelését is jelenti. Viszont a lehúzó dolgokat ki kell pucolni a lelkünkből, és ehhez meg kell őket élni. Csak akkor tudunk hatékonyan frekvenciát emelni, ha a dolgok mélyére nézünk és lelki nagytakarítást végzünk.

Nem tudunk igazán magasra emelkedni, ha súlyok húznak le.

Időszakosan tudunk, de stabilan nem tudunk emelkedni, ha húznak le a régi dolgok, a régi beidegződések.

Úgyhogy részemről azért kell fejlődni, hogy egyre jobban érezzük magunkat. Nem azért, hogy egyre jobban ki tudjuk szolgálni a körülöttünk lévő embereket. Hanem hogy nekünk egyre jobb legyen.

Nyilvánvalóan attól a körülöttünk lévőknek is jobb lesz, ha nekünk jobb. ❤️

Tehát fejlődj, fejlődj, fejlődj. És tedd ezt velem.  ❤️

Én a szeretet energiáján dolgozom, a szeretet energiájára kapcsolódom, amikor dolgozom, tehát csakis jó dolgok történhetnek veled, ha velem tartasz.

Ha folyamatosan fejleszted magát, nem elég az eredményeket látni. Fontos az is, hogy hálát adj az eredményeidért és azért, hogy képes vagy tenni értük! A hála rendkívül fontos része az életünknek. Ha szeretnél róla többet olvasni, akkor kattints ide: A hála varázsa

Van egy élő online coaching programom, a Transzformáld Át Önmagad és Ezáltal a Kapcsolatodat is! A program segít közelebb kerülni a lelked magjához, és a női minőséged megéléséhez! 

Sok szeretettel ❤️

Dorka

Pekáry Dorottya

a Csoda Akadémia alapítója

transzformációs life coach

párkapcsolati coach

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük