A motivációt arra értem, hogy életkedved legyen, céljaid legyenek, előre menj. Bármi is a munkád, a szabadidődet töltheted lustálkodással is a TV előtt vagy úgy is, hogy kihasználod az idődet és aktívan cselekszel, ezzel előre mész. Akár sportolsz, rajzolsz, énekelsz, tanfolyamokat végzel, olvasol.

Nagyon vonzó egy olyan nő, aki sok mindent csinál egyszerre és céljai vannak.

Természetesen pihenni is tudni kell és lustálkodni is tudni kell, annak is megvan a helye.

Elmondom, hogy én hogyan tudok motivált maradni.

Hogyan tudok hűséges lenni az elhatározásaimhoz?

Nekem vállalkozóként rengeteg kis és nagy célom van, de ha rendes munkahelyed van, akkor is nagyon vonzó egy olyan nő, akinek vágyai vannak, és azok mentén halad előre. Tehát nem csak tengődik-lengődik az életben, nem hagyja, hogy sodródjon, hanem vannak hobbijai, vágyai, céljai.

Fontos felfedezned, hogy mi az, amit el szeretnél érni az életben, vagy mi az, amit meg szeretnél valósítani, vagy egyszerűen mi az, ami örömet okoz. 

Időt szánni annak, hogy felfedezed magad és utána időt szánni annak, hogy ezeket szépen lassan meg is valósítsd. Ha ezeken a dolgokon jár az agyad, akkor máris kivonod a forgalomból a nem odaillő gondolatokat. 

Nem mindegy, hogy feleslegesen agyalsz vagy, ha azon agyalsz, ami örömet okoz neked, mi a vágyad, mi mindent szeretnél megvalósítani, akkor szintén gondolkodsz, de így máris konstruktívan. Nekünk nyugati embereknek nehéz kikapcsolnunk az agyunkat teljesen és buddhákba átmennünk. Viszont a gondolatváltás egy csodálatos módszer arra, hogy a destruktív gondolatokat átalakítsd konstruktívakká.

Transzformáld Át Önmagad és Ezáltal a Kapcsolatodat is! élő online coaching program igazi sorsfordító esemény lehet az életedben! A során közelebb kerülsz a lelked magjához, és segítek neked, hogy felfedezd magadban azt, amit el szeretnél érni az életedben!

Tudtad, hogy az elért eredményekhez szükség van arra is, hogy hálás legyél? Bizony ám, a hála érzése emeli a frekvenciaszintedet és tudatosítja az elért eredmény mögötti kemény munkát is. Nem szabad csak menni előre hála nélkül! Néha áll meg és adj hálát azért, hogy elérheted a céljaid, azért, amilyen vagy, azért, hogy vannak, akik szeretnek és támogatnak téged! A kapcsolódó cikkem pont erről szól: A hála varázsa

Sok szeretettel ❤️

Dorka

Pekáry Dorottya

a Csoda Akadémia alapítója

transzformációs life coach

párkapcsolati coach

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük