Azért olyan nehéz, mert kialakul egy függőség. Mivel emberek vagyunk, hajlamosak vagyunk függőségekre. Ha megszeretünk valakit, akkor az droggá válhat. Természetesen vannak olyan tudatos emberek, akik simán tudnak váltani annak ellenére, hogy érzelmi kötelék fűzi őket a másikhoz. Olyan is van, aki nem tud kötődni, így szakítani sem nehéz.

Szóljon ez a írás azokról, akik tudnak kötődni, és tudnak szeretni. 

Miért olyan nehéz továbblépni? A remények miatt.

Mivel emberek vagyunk, egónk van, és ezért nem mindig a jelenben élünk. Amikor a jelenünkben valami jó történik, akkor rögtön elképzeljük, hogy dejó, ez a jövőben is így lesz. Ezzel elvárjuk a jövőtől, hogy legalább olyan jó legyen, mint az a jó pillanat volt. Azt tudjuk, hogy az elvárások csalódáshoz vezetnek, tehát kialakítunk egy olyan párkapcsolatot, ami tele van csalódásokkal. Mivel a jó pillanatainkban azt hittük, hogy ez mindig így lesz, és elképzeltük, hogy milyen jó lesz a jövő.

Pedig milyen jó lett volna nem elvárásokat életre kelteni, hanem még jobban élvezni a jelent. Ha tudtuk volna még jobban élvezni a jelent, és nem születtek volna elvárások, akkor sokkal magasabb frekvencián lehetne a kapcsolat.

Ezért én azt mondom minden párkapcsolati problémánál:

Először növelni kell a frekvenciaszintünket

Majd az emelkedett frekvenciában meg tudjuk nézni a valódi helyzetet és a másik embert a valódi önmagában láthatjuk.

Elvárások nélkül, feltétel szeretettel, az itt és mostban milyen ez a kapcsolat??

Jó? Vagy problémás, de van egy reményekkel teli jövő? Milyen a kapcsolat az itt és mostban így, felemelt frekvenciaszinttel??

Pakold le magadról a kötődés iránti vágyad, és nézz rá magas frekvenciaszintről a kapcsolatra! Majd maradj magas frekvenciaszinten és nézd meg, mit látsz! Nézd meg, hogy érzed magad!

Sokkal tisztábban fogsz onnan látni, nem beszélve arról, hogy a kapcsolat is változhat pozitív irányba!!

Csoda Akadémia programom segít neked abban, hogy felemelkedj az Istennői minőségbe, hogy végre Te lehess a főszereplője a saját életednek. A 12 hetes program során jelentősen megtisztítjuk az életed, és megemeljük a frekvenciaszinted, hogy végre komolyan vedd magad, és felemeld magad abba a minőségbe, amire érdemes vagy.

A frekvenciaszint emeléséhez remek cikket hoztam neked, ahol elolvashatod, Hogyan tudod a legjobb önmagadat adni minden pillanatban? A cikk segít megérteni azt is, hogy nem kell mindig tökéletesnek lenned!

Sok szeretettel ❤️

Dorka

Pekáry Dorottya

a Csoda Akadémia alapítója

transzformációs life coach

párkapcsolati coach

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük