Vagy adj sokat? Most akkor melyik?

Ha régóta olvasol, hallgatsz, akkor tudod, hogy arra biztatlak, hogy adj sokat másoknak.

Maradjunk a párkapcsolatnál.

Adj sokat a férfinak. Adj szívből. Adj őszintén, könnyedén. Ne mérd ki a szeretetet. Az intimitás kulcsa, hogy képesek vagyunk kimutatni az érzéseinket. Hogy képesek vagyunk kimutatni, hogy szeretjük a másikat… Vagy csak nagyon tetszik nekünk (ha még nem tart ott a kapcsolat).

Tehát, légy képes kimutatni minden pozitívat, amit érzel!! Mutasd ki, hogy odavagy érte! Ne fogd vissza magad!!

Két oka van ennek:

✨ A férfiak azt szeretik, ha odavagyunk értük. Mivel annak ellenére, hogy sokszor egoistáknak látszanak, bizony a legtöbbjük önértékelési problémákkal küzd és nagyon érzékeny. A legtöbben azt a nőt választják, akik mellett értékesebbnek érzik magukat. Tehát, ha őszintén kimutatod, hogy odavagy érte, akkor jobban fogja magát érezni veled.

✨ A másik ok, amiért mutasd ki a pozitív érzelmeidet az az, hogy attól te is természetesebben érzed magad. Az a természetes, ha őszinték tudunk lenni, ha nem kell visszafognunk magunkat. Meglátod, azzal, hogy kiengeded magadból az érzéseidet, a feszültség is elmegy belőled, könnyedebbnek érzed magad.  Tehát ne fogd vissza magad!

Akkor nem leszek elég érdekes… Ezt szoktam hallani. Dehogynem! Nem attól vagy érdekes, hogy nincsenek érzéseid vagy, hogy nem mutatod ki őket.

Lehet érdekes személyiséged attól még, hogy kimutatod az érzéseidet.

Félsz attól, hogy visszaélnek vele, ha kimutatod az érzéseidet? Lehet, hogy így lesz. Velem is volt ilyen. Abból pontosan láttam, hogy nem ő az én emberem. Ha nem mutattam volna ki, és nem adtam volna annyit, akkor lehet, hogy még most sem tudnám. Az a te embered, aki pont annak szeret, aki vagy. Akinek nem vagy túl sok. Aki akkor szeret téged, amikor szereted őt, és nem akkor, amikor játszmázol vele. ❤️

A játszmázásról jut eszembe,

volt olyan barátom, aki játszmázni akart, és éreztem nála, hogy az jönne be neki, ha kicsit visszavennék a szeretetemből és kedvességemből és nem mutatnék annyi szeretetet.

Veled is volt már ilyen? Nos, volt két lehetőségem.

✨ Vagy eleget teszek ennek az érzésnek, és belemegyek a játszmázásba, és ezzel mellettem marad a férfi.

✨ Vagy pedig őszinte vagyok magamhoz, és beismerem, hogy én nem ilyen kapcsolatot szeretnék, és elengedem a férfit.

Korábbi fiúknál – a húszas éveim elején az előbbit választottam, de hamar rájöttem, hogy azzal nyerhetek még pár szép éjszakát és szép üzenetet a férfivel, de stabilan nem okoz boldogságot.

Érdemes tovább keresni egy olyat, akinek akkor kellesz, amikor őszinte vagy. ❤️

Az a férfi, akinek túl sok a szereteted, az önmagát nem szereti igazán, ezért nem tudja befogadni a te szeretetedet. Az a férfi pedig, aki önmagát nem szereti igazán, az téged sem fog tudni úgy szeretni, ahogy te tudnád őt szeretni. Kell ez neked?

Hidd el, létezik az a férfi, aki szereti, ha szeretik és be tudja fogadni a szeretetedet, sőt, imádja, hogy szereted.

Keresgélj addig, amíg találsz egy ilyet. ☺

Van egy élő online coaching programom, a Transzformáld Át Önmagad és Ezáltal a Kapcsolatodat is! A program segít közelebb kerülni a lelked magjához, és a női minőséged megéléséhez! 

Ha beleestél abba a csapdába, hogy kihasználtak, visszaéltek a szereteteddel, vagy ha rossz értelemben játszmáztak veled, akkor se haragudj magadra, hiszen akkor még nem voltál abban az emelkedett tudatállapotban, amivel észrevetted volna a jeleket. A Hogyan bocsáss meg saját magadnak? című cikkem azért írtam meg, hogy segítsek neked a magadnak való megbocsátásban. Tudom, hogy nehéz megbocsátani magadnak, amikor rájössz, hogy mi történt, de a cikk segít megérteni, hogy miért van szükség arra, hogy jóban legyél magaddal 🙂

Sok szeretettel ❤️

Dorka

Pekáry Dorottya

a Csoda Akadémia alapítója

transzformációs life coach

párkapcsolati coach

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük