Mennyire fontos az, hogy napi szinten ismételgessük a mantráinkat?

Hihetetlenül erőteljes több okból is, ha minden nap mantrázunk.

Megosztom veled a tapasztalataimat a mantrákkal:

Vannak olyan időszakaim, amikor jókislány vagyok a mantrázásban és minden reggel elsorolom, és van, amikor elhanyagolom. Ezért tisztán látom a különbséget, hogy milyen az életem, milyenek a mindennapjaim, amikor mantrázom, és milyen, amikor hanyagolom.

A mantrák előnyei:

  • Beépül a tudatalattidba, tehát idő után, ha átérzéssel mondogatod, akkor meg fog valósulni. Hogyan? Mi ez a spiri hókuszpókusz?!?! Ez nem spiri hókuszpókusz!! Mindjárt megérted egészen logikusan spiri nélkül, hogyan működik, de előbb szeretném elsorolni a pozitív hatásait. Első: Beépül a tudatalattidba, így megvalósul.
  • Amikor elsorolod, emelkedik a frekvenciaszinted, mert átérzed a vágyaidat. A mantrák mindig a vágyaink. Azzal, hogy átérzed a vágyaidat, mintha már megvalósultak volna, azzal máris jobb kedvre derülsz. A felemelt frekvenciaszinttel nem csak örömtelibb leszel, hanem kreatívabb. Ilyenkor születnek a jó ötletek.
  • Azzal, hogy reggel elsorolod a vágyaidat mantrák formájában, az nagyon motivál téged. Valljuk be, a vágyaink megvalósításához nagy adag motivációra van szükségünk. Szívesebben üldögélünk a kanapén, mint hogy elmenjünk edzeni. Szívesebben főzünk egy adag tésztán gyorsan, minthogy bevásároljunk salátának valót és azt elkészítsük. Szívesebben netflixezünk, minthogy felépítsünk egy vállalkozást a munkánk mellett. Szívesebben alszunk reggel 1 órával tovább, minthogy reggelente 1 órát nyelvet tanuljunk.

A motiváló erő

Sok-sok motivációra van szükségünk a kis céljaink megvalósításához, és hajlamosak vagyunk mindannyian ellustulni, elkényelmesedni.

Nos. Ha azzal kezded a napodat, hogy azt az 5-10 mantrát elsorolod és átérzed, akkor az motiválni fog. Először is emeli a frekvenciaszinted, ahol kreatívabb leszel és nyitott az ötletek befogadására. Ilyenkor vagy intuitív és inspirált. Majd motivációt is szerzel és ez cselekvésre késztet. Cselekedni fogsz. Ha elmondod és átérzed reggel, hogy az egészséges étkezéstől gyönyörű a testem és teljesen egészséges vagyok, akkor több esély van arra, hogy ne zabálj be egy zacskó csipszet.

Ha elmondod reggel és átérzed, hogy imádok sportolni és egyre szálkásabb vagyok, akkor több esély van rá, hogy az edzést választod a kanapé helyett. Ha elmondod reggel és átérzed, hogy gyönyörű és ápolt, nőies nő vagyok, akkor lehet, hogy aznap reggel 5 perccel tovább tartózkodsz a fürdőszobában, hogy feldobj egy sminket, rúzst és a hajad is szépen belődd.

Ha elmondod reggel és átérzed, hogy szeretem magam, akkor aznap jobban meg fogod húzni a határaidat és nem engeded, hogy belédgázoljanak, jobban kiállsz magadért. Így működik a mantrázás.

Most elsoroltam a mantrázás pozitív hatásait. Ebből érted már, hogy hogy következik a megvalósulás?

Ha nem, akkor elmondom a folyamatot

1. Elmondod a mantrát, átérzed, beleérzed magad, hogy milyen, ha ez már igaz lenne.

2. Ezzel növekedett a frekvenciaszinted.

3. Megnövekedett frekvenciaszinten kreatívabb vagy, ekkor jönnek az ötletek, tehát ekkor születnek olyan megoldások, amelyekre agyalással nem jöttél volna rá.

4. A megnövekedett frekvenciaszinten motivált vagy és tele vagy energiával ahhoz, hogy cselekedj. A célodért ekkor keményen dolgozol.

5. Azzal, hogy minden nap 1-2x elsorolod a mantrát és beleérzed magad, azzal beépül a tudatalattidba. A tudatalattidba minden beépül. Minden gondolat, a jók is és a rosszak is.

6. Azzal, hogy a mantra hatására motivált leszel, cselekszel, meg is valósítod a célod.

7. Azzal, hogy a mantra hatására kreatívabb leszel (a megnövekedett frekvenciaszinten) megszületnek megoldások.

A mantrák legyenek egyszerű mondatok, hogy egy 5 éves gyerek is megértse őket.

Pl. Elengedek minden gyerekkori sérelmet, felszabadítom magam. Szabad vagyok.

A mantrák pozitív állítások legyenek, ne legyen benne a “nem” szó.

Pl. Nem fogok csipszet enni helyett napi egy gyümölcsöt megeszek.

Érezd át a mantrákat.

Kerülj közelebb Önmagadhoz, hiszen ezzel önazonosan és egészen őszintén élheted az életed és a kapcsolataidat! A  Transzformáld Át Önmagad és Ezáltal a Kapcsolatodat is! élő online coaching program pont erről szól!

De ha szeretnéd, mutatok 3 okot, amiért a női energiánkkal minden nap kapcsolódnunk kell! Olvasd el mindenkképpen, hogy összhangba kerülhess a saját belsőddel! 🙂

Sok szeretettel ❤️

Dorka

Pekáry Dorottya

a Csoda Akadémia alapítója

transzformációs life coach

párkapcsolati coach

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük