Vajon úgy ébredsz minden reggel, hogy energikusnak, erősnek érzed magad és készen állsz  az új napra?

Sokan ébredünk negatív gondolatokkal. Vannak azok a reggelek, amikor izgatottan várunk valamit, ilyenkor kiugrunk az ágyból, és van, amikor bombázzák a fejünket a különféle félelmek, szorongások vagy rossz emlékek.

Nagyon fontos, hogy amint felébredtünk, tudatosítsuk a gondolatainkat. Ha rossz érzésekkel ébredünk, akkor azokat is tudatosítsuk, és vizsgáljuk meg, majd engedjük el őket.

Ha ismétlő ébresztésre állítod a telefonodat, használd azt a 10 perc szundit arra, hogy rendet raksz a fejedben. Ha van időd reggel, akkor meditálj, de ha nincs, akkor légy tudatos és engedd el a negatív érzelmeket. Sorolgasd magadban a pozitív megerősítéseket, amik feltöltenek. Használj rendszeresen olyan pozitív megerősítéseket, amik lelkesítenek. Mint amikor felrakod a töltőre a telefonodat. Csinálj így saját magaddal is! Rakd fel magad a töltőre reggelente úgy, hogy sorolgatod az álmaidat, céljaidat!

Összeírtam neked pár kérdést, melyek segítenek reggelente jobb kedvre derülni:


Miért vagyok most hálás? (Csináld meg a hálagyakorlatot minden reggel!)
Mitől vagyok most izgatott?
Mivel vagyok most elégedett?
Mire vagyok most büszke?
Mit élvezek most az életemben a legjobban?
Kit szeretek? Ki szeret engem?


Esténként ugyanígy adj magadnak pár percet, mielőtt elalszol. Felteheted ugyanezeket a kérdéseket, illetve kibővítheted őket úgy, hogy megkérdezed magadtól, hogy „Mit az, amit adtam ma?” és „Mit tanultam ma?”

Ezen kívül a Hálagyakorlat is nagyon fontos reggeli tevékenység, tényleg csodákra képes! Készítettem neked egy útmutatót, hogyan végezd. Ide kattintva olvasd el.

Olvasd el a könyvemet, melynek hatására növekedni fog az alaphangulatod és találsz benne több tippet reggeli gyakorlatokhoz. Ide kattintva ingyenesen le tudod tölteni.

Ha pedig nagyon rossz kedved lenne, akkor használd ezt a cikkemet amolyan mankóként: Rosszabb pillanatokra tőlem neked

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük