Adsz rendszeresen hálát? Tudod azt, hogy mennyire fontos az, hogy rendszeren hálát adj? Növeli az energiaszintedet, a boldogságodat, mivel egy magasabb frekvenciaszintre jutatt. Tehát felemel. Ebben a felemelt állapotban egészen máshogyan alakulhatnak a dolgok, mint akkor, hogyha szomorkás vagy. Ha jó a kedved, azért adj hálát, hogy még jobb legyen, ha rossz a kedved, akkor ezzel a kis röpke gyakorlattal emeld fel magad!

Hogyan kell hálát adni?

Azt ajánlom neked, hogy fogj egy üres füzetet, és nevezd ki hálafüzetednek. Sokkal hatékonyabb, ha le is írod, nem beszélve arról, hogy később, ha betelt a füzet, olvasgatni is tudod majd.

Adj legalább naponta tíz dologért hálát, és miután kimondtad és leírtad, érezd is át őket. Tényleg érezd át! Ez nagyon fontos! Ne csak kimondd, mélyen belül érezd is át!

Amikor borzasztóan elfoglalt napom van, és nem jön össze, hogy leírjam, akkor azt szoktam csinálni, hogy menet közben vagy sorban állás közben sorolom, és érzem át.

Miért adjunk hálát?

Adj 4-5 olyan dologért hálát, amiért ma hálás vagy, tehát az aktuális jó dolgokért az életedben.

Következő lépésben adj azért 4-5 dologért hálát, ami természetes. Például, hogy vannak a világon fák és növények, amikből oxigénünk van, és gyönyörűek. Vagy hogy minden nap meleg ágyban alszol. Hogy van bőséges ivóvized, sőt, a csapból folyik! Elkényelmesedünk sokszor, és nem vesszük észre azt, ami nekünk természetes, de sokmillió ember a Földön hiányt szenved belőle.

Az utolsó lépésben pedig adj hálát a vágyaidért. Ez mennyire fontos!! Adj hálát értük úgy, mintha már megtörténtek volna! Így kerülsz közelebb hozzájuk! Adj hálát 4-5 vágyadért, és érezd is át őket!

Máris könnyedén összegyűlt több mint tíz pont.

Innentől kezdve csak figyeld a változást, és élvezd ezt a feladatot! Azt tanácsolom, hogy reggel kezd ezzel a napot!

Töltsd le az ingyenes e-bookomat arról, Hogyan emeld 7 lépésben magasabb szintre a párkapcsolatodat!

Olvasd el a cikkemet az elfogadásról! Annyiszor hallottad már azt, hogy “Fogadd el!”. Valóban olyan egyszerű lenne az? Na mit szólsz az én gondolatomhoz az elfogadásról? Kattint ide és olvasd el!

Ha nem adsz rendszeresen hálát, akkor több elvárásod lehet mások felé. Olvasd el a cikkemet az elvárásokról! Nagyon hasznos, és egy kis személyes történetemet is beleszőttem. 🙂

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük