Ha sértődő emberrel élsz együtt vagy te vagy az, aki gyakran szokott megsértődni, akkor neked való ez a cikk, sokat segíthet.

Nincs könnyű élete a sértődős embereknek, a velük együtt élnőknek pedig annál inkább sem.

EBBEN A TÉMÁBAN PROFI VAGYOK, MERT PROFI SÉRTŐDŐ VAGYOK. (VOLTAM) :))))

Mivel lassan tíz éve dolgozom magamban ezen a témán, jól kielemeztem magam, hogy mi is ez, honnan ered, és hogyan gyógyítható.

Mikor sértődünk meg?

Akkor sértődik meg valaki, ha alacsony az energiaszintje. Nem mindenki ismeri magát annyira, hogy teljesen tökéletesen felismerje, hogy mikor fáradékonyabb és ingerültebb, és ilyenkor hogy „tegye fel magát a töltőre”, tehát hogy kerüljön vissza eredeti energiadús állapotába. Nekem időbe telt, mire igazán rájöttem, hogy mik azon a dolgok, amik töltenek engem, és amiket rendszeresen kell csinálnom, különben lemerülök. Ilyen például a rengeteg alvás, az olvasás, írás, futás és jóga.

Mi is az a sértődés?

Ha le van merülve valaki, és ott van mellette egy másik ember, akkor automatikusan tőle fog energiát elvenni. Nagyon magas szinten kell ahhoz lenni, hogy ezt ne így csináljuk. Többféle energianyerési forma létezik. Ilyenek a kritizálás, uralkodás, önmagunk sajnáltatása és a sértődés. Tehát mondhatjuk, hogy a sértődés egy energianyerési módszer.

Hogy jut a sértődő energiához?

Először is visszahúzódik, mintha titkolna valamit. Eközben önmagának azzal magyarázza viselkedését, hogy óvatos.

A sértődő nagyon érzékeny is egyben, így elővigyázatosnak kell lennie, hogy nehogy megbántsák. Tehát önmagát azzal áltatja, hogy óvatos, titkon pedig abban reménykedik, hogy felhívja magára a figyelmet (amiből gyermekkorában nem kapott eleget), és a másikat kiváncsivá tegye. Ezzel be is csalogatta az áldozatot a játszmájába. Amint felkeltette a másikban a figyelmet és az elkezdett kérdezősködni. „Mi a baj?” ő távolságtartó és rejtélyes marad, a másiknak erőfeszítéseket kell tenni annak érdekében, hogy megnyíljon. Így fokozza a drámát és minél tovább fenn tudja tartani ezt a helyzetet – amikor teljesen rá figyelnek és kérdezgetik – annál több energiához jut.

Így az ilyen ember újra és újra ismételgetni fogja ugyanazt a drámát addig, amíg fel nem ismeri, hogy mit is csinál valójában.

Mit a teendő?

Ha sértődős emberrel van dolgod, legjobb, ha nem kezded el kérdezgetni, ezzel nem lépsz bele a játszmájába, a te energiád is megmarad. Majd elmúlik neki, és akkor ő fog menni hozzád már kedvesen.

Ha te vagy sértődős, akkor dolgozz az érzékenységeden, tudatosítsd a játszmádat és vedd észre, mikor és hogyan kell töltekezned!

Jelentkezz valamelyik online programomra, ahol  megtanulod, hogyan tudod tartósan magasan tartani az energiaszinted. 

A Hálagyakorlattal máris növelheted a frekvenciaszintedet. Olvasd el az útmutatómat és máris egy magasabb energiaszinten lehetsz! Mindig ezt csináld, ha megsértődtél! Illetve, ha egy sértődő emberre vársz, hogy kijöjjön a barlangjából, akkor is érdemes megcsinálni a hálagyakorlatot, hogy megtartsd a saját energiád. 🙂 Kattints ide, és máris végezd el a gyakorlatot!

Olvasd el a cikkemet az Elfogadásról! Csodákra képes az elfogadás érzése, meglátod. Tudom, kihívás gyakorolni az elfogadást. Könnyen dobálózunk a szóval, hogy “Fogadd el!”. Bizony, nem olyan egyszerű az. Itt az idő, hogy az Elfogadás mestere legyél, kattints ide az útmutató elolvasásához!

Olvasd el a könyvemet! Bevallom, hogy én a könyvben lévő technikákkal tudtam magam kigyógyítani a sértődékenységemből. Illetve a könyvben lévő technikák segítségével tudom magam folyamatosan magas energiaszinten tartani, hogy mások azt nem tudják elvenni. Ingyenesen le tudod innen tölteni!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük