Sok nő és férfi van úgy vele, hogy listájuk van arról, hogy milyen legyen a tökéletes pár. Olyan is előfordul, hogy megtalálják az áhított társat, akinél majdnem minden pont kipipálható, viszont valami mégsem az igazi. Én azt mondom, hogy az önazonos párválasztáshoz ne készítsünk túl hosszú listát, mert a hosszú lista azzal a veszéllyel járhat, hogy a listára koncentrálás közben nem veszünk észre valakit, akivel bizony boldogok lehetnénk. Sokszor nem is tudjuk mi magunk, hogy milyen partner lenne igazán nekünk való sokszor jobb elengedni ezt a kérdést és bízni abban, hogy a szívünkkel olyan párt találunk, aki a legjobban illik hozzánk.
 
Amíg felszínes dolgok alapján választunk, addig hajlamosak vagyunk a másikba olyan tulajdonságokat is belelátni, ami nincs is, tehát ráprojektálunk dolgokat. Ha kinyitjuk a szemünket, akkor pedig egészen más valóságot látunk.


 
Tudj egyedül lenni!
 

Hagyj magadnak elég időt, amíg igazán megismered marad, nem kell elkapkodni a társunk kiválasztsát és beleugrani vagy benne ragadni olyan kapcsolatban, ami csak kompromisszum a részünkről. Inkább tölts sok időt egyedül, és használd ki azt, amíg egyedül lehetsz és fejlődj. Hogy amikor belépsz egy kapcsolatba, kamatoztatni tudd azt a tudást, amit saját magadról felfedeztél az egyedül töltött időben. Ismerd meg az igényeidet, fogalmazd meg, hogy milyen párkapcsolatot szeretnél! Tanulj minden előző kapcsolatodból és románcodból, és fedezd fel, hogy milyen ember lenne az, akivel tényleg boldog tudnál lenni!


Legyen önbecsülésed!
 

Nyugodtan adhatunk sokat életünk szerelmének. Ne fogjuk vissza a szeretetünket és ne játszmázzunk. Adjunk, adjunk, adjunk, mert vissza is fogjuk kapni. Ha nem kapjuk vissza a jelenlegitől, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy ő-e a jelenlegi igazi vagy az önbecsülésünkkel van-e a baj. Ha csak adsz, és mellette nem értékeled magad, akkor kihasználhatnak. Figyelem! Legyen önbecsülésed és szeresd magad! Ez elengedhetetlen. Mit gondolsz magadról? Ha egy pillanatra most elcsendesedsz, és felteszed magadnak a kérdést, Milyen ember vagyok? … Nos mit érzel? Legyél igazán őszinte magadhoz!!! Mi a válaszod? Ha a válaszodban van bármi negatív is, és úgy érzed például, hogy jó ember vagyok, de…  akkor itt szükség lesz az önbecsülés növelésére. Amíg te nem gondolod úgy, nem hiszed el, hogy főnyeremény vagy, addig más sem fogja.

Az önbecsüléshez az is hozzátartozik, hogy figyeled a belső érzéseidet, és nem kérdőjelezed azokat meg folyton. Az önbecsülés egy olyan belső tulajdonság, amiből bármikor erőt meríthetsz. Azt jelenti, hogy szereted magad és nem akarsz másvalaki lenni.
 


Hogyan tudjuk növelni önbecsülésünket?

  • Önmagunk belső biztatásával
  • Az önmagunk iránt érzett feltétlen szeretet növelésével
  • Koncentráljunk a sikereinkre, a kudarcainkat pedig mindig tanításokként kezeljük!
  • Ne légy kritikus önmagadhoz, légy inkább elfogadó!
  • Pozitív gondolkodással
  • Néha jutalmazd meg magad, pl egy masszázzsal!
  • Fejlődj minden nap!

 
 
Légy bátor és merj kilépni abból a kapcsolatból, ami inkább visszahúz és energiát vesz el tőled ahelyett, hogy könnyebbé tenné az életed.

Tedd fel magadnak a kérdést: A jelenlegi párod hozzátesz vagy elvesz az életedből? Megkönnyíti az életedet és van elég időd mellette kiteljesedni és a hivatásoddal foglalkozni vagy leszívnak a konfliktusok és hátráltatnak? Sokat agyalsz, hogy hová tart ez a helyzet? Az agyalás rengeteg energiát visz el. Mi lenne, ha nem a kapcsolaton kellene agyalnod, hanem ezt a sok energiát a kreativitásba tudnád fordítani és új dolgokat megalkotni? Az energiánk bizony véges, ezért vigyázz arra, hogy csak abba fektesd bele az erődet, ami megtérül.
 


  
Érdemes feltenni magadnak az alábbi kérdéseket:
 

  • Mi hiányzik még a kapcsolatomból?
  • Megtaláltam az ideális partnert?
  • Én magam vajon ideális partner vagyok?

Olvasd el a könyvemet, és megtudod, hogyan tudsz bemenni a lelked mélyére, ahol őszintén tudsz érezni, tisztán látni, és könnyedén döntéseket hozni. Ha el vagy akadva a párkapcsolatban, akkor kérlek, olvasd el! Innen ingyen le tudod tölteni.

Olvasd el a ckkemet arról, hogy Miért fontos, hogy kifejezzük az érzéseinket? Már a kapcsolat legelején nagyon fontos, hogy ne söpörjük a szőnyeg alá a vágyainkat, érzéseinket. Ide kattintva olvasd el!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük