Egy trükk, amivel átalakíthatjuk az összes kapcsolatunkat

Szerinted mennyire számít az, hogy hogy nézünk másokra? 

A mai napra készültem neked egy trükkel, amivel átalakíthatod a kapcsolataidat. :))

Észrevetted már, hogy bizonyos emberek jelenlétében jobb formádat tudod mutatni, másoknál meg félénkebb, esetleg ingerültebb vagy? Biztos vannak olyan emberek, akiknek a társaságában nagyobb az önbizalmad, így a teljesítményed is nagyobb, vagy kedvesebb, nyugodtabb tudsz lenni. Ezzel szemben olyan emberek is lehetnek körülötted, akik úgymond lehúznak, fáradékonyabb leszel, kijön belőled a legrosszabb éned a jelenlétükben, úgy érzed, hogy ez nem is te vagy.


Nézzük, mi erre a magyarázat és hogyan tudnánk ebből tanulni?


Ahogy emberek téged „le tudnak húzni” és fel is tudnak emelni, úgy neked is megvan az a képességed, hogy a körülötted lévő emberek önmagukkal jobban vagy rosszabbul érezzék magukat. Erre a képességünkre azért van szükség, mert így át tudjuk alakítani az emberi kapcsolatainkat.


Amelyik növényre különleges figyelmet szentelünk, az nő. Így embereknél is. Te mit látsz a párodban, milyen tulajdonságait? Vagy a főnöködnek melyik tulajdonságára fókuszálsz rá? És így a kollégáiddal, családtagjaiddal is.


Ha a párodat szebbnek látod, jobbnak látod, a jó tulajdonságaira, a szépségére koncentrálsz, akkor ezzel ő emelkedik, energiát nyer, és egy magasabb szintű önmagát fogja neked mutatni. Ha sok időt töltötök együtt és folyamatosan így nézel rá, akkor ezzel tényleg egy magasabb szintre emeled őt, gyógyítod. Előjöhet a kreativitása, kedvesebb, nyugodtabb lesz. Ezzel szemben, ha kritizálod – akár kimondatlanul, – azzal „lehúzod”, kiszipolyozod az energiáját. Alacsonyabb lesz az önbizalma, ingerültebb lesz, így kevesebb kedvességet tud neked adni, ezzel rombolja a kapcsolatotokat. Bármelyik percben a visszájára tudod fordítani ezt a folyamatot, ha szépnek látod őt.

A főnöködre is igaz ez. Ha rossz a kapcsolatotok, ahelyett, hogy őrölnéd magad belülről, inkább vedd észre azt az egy tulajdonságát, ami tetszik neked, és csakis arra koncentrálj! Tudatosan alakítsd át a kapcsolatotokat! Egy jó tulajdonsága csak van! Ahol a fókusz, az fog növekedni.

Beosztottjaidra is érvényes ez a szabály. Növelni tudod a teljesítményüket, ha dicséred és elismered őket. De ennek belülről kell jönnie. Nem elég csak megdicsérni őket. Tényleg látni kell bennük a jót, és arra fókuszálni. Minden embernek vannak erősségei és gyengeségei. Sok főnök ott rontja el, hogy kritikusan nézi a beosztottjait, és azt nézi, hogy hol tudnának jobbak lenni, ezzel kiszipolyozza őket, így lecsökken a teljesítményük, fáradtabbak lesznek és vesztenek a lelkesedésükből. De ha a jó tulajdonságaikra fókuszálsz, akkor ezzel energiát adsz nekik, így ők is többet fognak neked és a cégnek nyújtani.

Tehát amire fokuszálsz, az nő. Próbáljuk mindenkiben a jót látni és a jóra fókuszálni, így átalakulnak majd a kapcsolataink.

Gyere, és végezd el a Sárlányból Tündérke 7 napos audióprogramomat, mely egy mély belső transzformáción vezet téged keresztül. Az a célom veled ezen a rövid és velős coaching programon, hogy szintet lépj a női minőségedben. Pár napig még tudsz a kedvezményes áron jelentkezni. Ott a helyed, ebben biztos vagyok, ha már itt vagy és csatlakoztunk. 🙂 🙂