Mitől egészséges egy párkapcsolat?

Egy mondatban meg lehet fogalmazni, ami így hangzik:

Ha két egészséges és boldog ember van jelen benne.

De azért kifejtem. Attól függ, ki hogyan képes az energiájával bánni. Mindannyian energiával tápláljuk a boldogságunkat. Ez olyan, mint a táplálék és a víz, szükségünk van rá. Ha valaki tartósan energiahiányban szenved, az előbb-utóbb lebetegszik, majd súlyos következményei lehetnek. Itt a testi és lelki energiára egyaránt gondolok, nyilván összefüggnek. A lelki energia hiányának a következménye a boldogság csökkenése. Te honnan nyered az energiád? Honnan táplálkozol a boldogságodért?

Ha úgy érzed, hogy lehúzós párkapcsolatban élsz, az azt jelentheti, hogy egymástól veszitek az energiát. Holott minden ember képes rá, hogy a Föld maga és a természet legyen az erőforrása, vagy csak egy pár levegővétellel feltöltődjön. Sajnos az iskolában ezt nem tanítják, így a nyugati társadalmakban ennek a módját kevesen ismerik.

A párkapcsolat elején jó esetben szerelem van. A szerelem egy energia, így mindkét partner fel van töltve folyamatosan egymás által boldogsággal. A szerelem azonban törvényszerűen elmúlik, valami egészen más, új, csodálatos dolog lép a helyébe, ha mindkét ember tudatos. Viszont, ha csak sodródnak (vagy ha csak az egyik sodródik is), akkor azt várják, hogy ez a másik által okozott energia állandósult legyen, tehát mindig a másiktól várják a feltöltődést. Amikor a szerelem csökken, már nem áramlik annyira természetesen kettejük között ez a csodálatos feltöltő erőforrás. Csakhogy a felek elvárása megmarad, a várakozás fennmarad. Mivel természetesen már nem töltődnek fel egymás által, ezért erővel próbálnak hozzájutni a boldogsághoz, ilyenkor elkezdik kiszipolyozni egymást. Ilyenkor kezdődnek a vitatkozások, veszekedések, emberi játszmák.

Mi a megoldás?

Nagyon egyszerű. Ha észreveszed magadon, hogy mikor vagy lemerülve, és képes vagy feltöltődni egyedül, akkor egy energiával teli emberke leszel a kapcsolatodban. Ha erre a partnered is képes, akkor nyert ügyetek van. Viszont ha csak az egyikőtök képes erre, az nagyon fárasztó lesz egy idő után a tudatos félnek, aki mint egy power bank, mindig feltölti magát és utána lemerítik, és utána megint feltöltheti magát.

Hogy milyen módokon tudsz a legjobban feltöltődni és a boldogságodat stabilizálni, azt neked kell kikísérletezned. Rengeteg technika van rá. Ajánlom ehhez a Transzformáld át önmagad és ezáltal a kapcsolatodat is online programomat, melyben 5 hét alatt egy komplett transzformáción fogsz végigmenni a boldogságod és lelki békéd felé, miközben a női minőséged egy magasabb szintre emeled.